Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Δεν περίμενα να μας υπερασπιστούν Klopp και Mourinho»

Guardiola: «Δεν περίμενα να μας υπερασπιστούν Klopp και Mourinho»

Jurgen Klopp και Jose Mourinho μίλησαν στις χθεσινές συνεντεύξεις τύπου που παραχώρησαν για την δικαίωση της Manchester City από το CAS και ήταν φανερά απογοητευμένοι από την έκβαση αυτής της υπόθεσης από ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν και για τον Γερμανό ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Guardiola απάντησε σήμερα σε Klopp και Mourinho:

“ Έχω τη δική μου μεγάλη ιστορία και τρέφω σεβασμό όχι μόνο για τους προπονητές της Liverpool και της Tottenham, αλλά και για όλους τους προπονητές που έχω αντιμετωπίσει στα media, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. ”

“ Δεν περίμενα να υπερασπιστούν τον σύλλογο μας. Εγώ είμαι εκείνος που θα υπερασπιστεί τον σύλλογο μας για τα καλά και ειδικότερα στις κακές στιγμές. ”

“ Όλες αυτές οι ομάδες: Arsenal, Chelsea, Leicester, Wolves, Manchester United, Tottenham, Liverpool και Burnley, καταλαβαίνω γιατί ήθελαν να οδηγεί η πέμπτη θέση στο Champions League. ”

“ Μπορώ να το καταλάβω. Αυτό που ζητούσαν ήταν να μην καθυστερήσουμε τη διαδικασία, ώστε να μπορέσουν να παίξουν στο επόμενο Champions League. ” Είπε ο Guardiola.

“ Εμείς ήμασταν τόσο ξεκάθαροι. Είπαμε πως είμαστε απολύτως με το μέρος αυτών των 8 ομάδων. Θέλαμε να βγει η απόφαση από το CAS όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να βρεθεί μια λύση. ”

“ Έλεγα όλο τον καιρό πως θα έπρεπε να τιμωρηθούμε αν είχαμε κάνει κάτι λάθος και πως αν τιμωρηθούμε, θα το αποδεχθούμε. Η λύση τελικά βρέθηκε και αυτός είναι ο λόγος που αυτές οι ομάδες θα πρέπει να είναι χαρούμενες. ”

“ Θα πρέπει να είναι χαρούμενες που δεν παραβιάσαμε τους κανόνες. Δυστυχώς οι πρώτες τέσσερις ομάδες θα παίξουν στο Champions League την επόμενη σεζόν και όχι η πέμπτη. ”

Κανονικά στο Champions League η Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com